• head_banner

Rollen til løk mesh poser

Nettingposerer svært vanlige i dagliglivet.Du kan se dem i supermarkeder eller grønnsaksmarkeder.Jeg tror mange vil spørre om nettingposer er dyrere eller plastposer er dyrere.I dag skal jeg introdusere det godt.

1. Hva er en nettingpose

I en snever forstand refererer mesh-poser til grønnsaksnettingsposer, for eksempel nettingposer (for bønner, edamame, oksefrosk, frø. Skilpadde, hvitløk), flattrådnettingsposer (for poteter, løk, mais, søtpoteter, reddiker) .I vid forstand, så lenge det er nettinglommer, hører de til nettingposer.

2. Typer og materialer av nettingposer

 

3

Det finnes et stort utvalg av nettingposer.Nettingposene er delt inn i små nettingposer og store meshposer.Små nettingposer refererer til nettingposer som brukes til å pakke en liten mengde gjenstander, for eksempel "grapefrukt, leker, kosmetikk", og store nettingposer refererer til store nettingposer.Mesh-poser som "rund silk screen mesh bag, flat silke mesh bag"

Nettingposer er vanligvis laget av plast som polyetylen eller polypropylen.Det finnes også mange typer materialer, inkludert resirkulerte granulat, nye materialer og materialer blandet med de to.

Nettingposer brukes vanligvis til å holde gjenstander, og nettingposer brukes også til å filtrere vann i restauranter, og nettingposer brukes til å dekke voksende frukt og ungplanter.Flate nettingposer kan dekke blåsende sand og jordarbeid.

38

For det tredje, bruken av nettingposer

1. Det har alltid vært en tradisjon med oppdrett av oksefrosker og myke skilpadder sør i landet mitt.På grunn av det store vanninnholdet i akvatiske produkter bør de pakkes og transporteres i godt gjennomtrengelige poser, så de myke skilpaddenettposene ble til.

2. Bønnene og edamamen som ofte spises fra nord i landet vårt er svært vanlige, men vi har sett hvordan bønnene transporteres, det vil si at de pakkes i nettingposer gjennom skjermvinduer, og deretter fraktes til byen vår.

3. Den flate nettingposen er grønnsakene vi ofte ser i grønnsaksgrossistmarkedet med poteter, løk, kålrabi og reddiker.

 

 


Innleggstid: 11-apr-2022